Nyheter 9. september 2019

Uke 37

Ny uke, nye muligheter.

Etter klasseløpshelgen sier vi at resultatene på stallen var helt OK.
På lørdag startet Pique i «Norsk hesteeierforbunds pokalløp»-finalen. Mot gode hester, og fra spor 6 tok vi av alle skoene og tenkte at det fikk briste eller bære. Dessverre, etter alt regnet som kom på lørdag, var banen hard og Pique ble rett og slett såløm. Men i et sånt løp mot et slikt felt, må man satse. Denne gangen gikk det ikke vår vei, og det ble ikke premie. Hesten er uansett i form, og vi melder snart i løp igjen – med sko. ;)

På søndag gikk Bjørn Bork Kriteriet. Å få en hest som du har trent fra «skrætsj» med i Kriterietfinalen er vi godt fornøyd med. Ekstra gøy er det når han fungerte så fint i det tøffe selskapet. Dessverre ble hesten vi fikk rygg på sliten, og Bjørn ble dratt med bakover, men han tente til igjen, svarte godt på draproppene og fikk 6. plass verdt 45.000,-. Bjørn er i slaget og vi gleder oss til fortsettelsen.
Lionel hadde dessverre ikke dagen da han skulle gå sitt løp senere på dagen, og vi mistenker magetrøbbel. Han blir sjekket av veterinær, og vi kommer sterkere tilbake når han er 100% igjen.

Neste start for oss nå er førstkommende onsdag. Da skal Bjørnemyr Prinsen ut i løp 9 på Bjerke. Fra spor 1 er vi optimister, og uten for mye tull fra «Blondie» underveis er vi helt i toppen. Han ser veldig fin ut om dagen. Skal med på bongen.

Ellers er det en vanlig mandag for oss. Hele A-laget er på jobb, og vi trener hest for fullt.
Solveig Salt, Caldera, Frozen Sun, La Moss, Pålly Tulla, Vesle Tora, Spiksnerta, Salte Odin, Umokan G.M., Hefner og J.J. Online går alle mosjonstur i skogsløypene i dag.

Tormod hadde bursdag i går (hipp, hipp)! Gøran tilbyr han litt frokost på morgenkvisten

Torunn (med ny vest) og Pålly

Thea er klar for dagens andre kjøretur

Veske Tora klar for mandagstrim

Spiksnerta er alltid i farta