Nyheter 21. februar 2019

Lionel og stallform

Mens andre er på vinterferie, holder vi koken i stallen. Og vi kan jo si at det går rimelig lett om dagen, nå som Lionel er tilbake. Han er virkelig en unik hest, og det er utrolig artig å jobbe med han. Torunn er oppasser, og er fornøyd med ansvaret hun har fått ;). Lionel skal blant annet konsentrere seg om avl, og han kommer til å tappes hos veterinær Ole Jørgen Jørgentvedt, som har avlsstasjon to kilometer unna stallen vår. Prisen på føllavgiften er satt til 25.000 kr + mva, i tillegg kommer påmeldingsavgiften på 3000 kr + mva. Thomas tar seg av bookingen, så ring 97015157 for å bestille plass. Lionel holdes fortsatt i gang, og blir trent som vanlig. Han har slått seg til ro, og koser seg ute i en stor luftegård mesteparten av dagen, og hver ettermiddag får han stell og kos. Med andre ord – han nyter livet på Mysen. Vi synes det er hyggelig at så mange tar turen innom oss for å hilse på «eventyrhesten» vår.

Ellers kan vi rapportere om at vi fortsatt er fornøyde med stallformen. Den siste uka har vi hatt få starthester, men fire starter har resultert i fire trippelplasseringer. Pique og Wheelie var ute i samme løp på Biri sist fredag, og tok med seg henholdsvis 2. og 3. plass. Begge presterte svært godt. I går på Momarken startet vi med Rive Rodin og Merkulov. Rive Rodin gjør sjeldent dårlige løp, og tok med seg en flott 2. plass (fra dødens) på tiden 29,1. MERKULOV lekte seg inn til seier i sitt løp, og viste noe av det som bor i han. Vi har trøblet en del med den spreke hingsten, men vi håper og tror at vi har funnet ut av det nå, og vi gleder oss til fortsettelsen. Merkulov eies av Tor Aanstad, Mette og Reidar Vollebek. Gratulerer!

Merkulov vinner på Momarken 21/2

Stallgjengen feiret seieren til Merkulov med pizza og dessert

Vi bruker flinke Caroline Wiig til å behandle hestene våre, hun bruker bl.a. massasje og laser i sin behandling. Lionel nyter det i hvert fall :)

3 år gamle Chuck Yeager får også forebyggende behandling (sjekk stallkatten i bakgrunnen)

Vi tester rideformen

Lionel har full kontroll ute, og følger med på det som skjer

Lionel koser seg med massasjeplate