Nyheter 2. november 2018

Uke 44

Denne uka har alle hestene vist god form, og vi er godt fornøyde med resultatene. Tidligere denne uken var det svært gledelig å se at Coktail’s Hangover fungerte som hun skulle etter lang pause. Fra dårlig spor, havnet hun bak i rekkene, men med en god sjåfør fikk hun åpning på oppløpet og spurtet til bronsje.

På Jarlsberg (fredag) endte begge vi hadde til start på trippelen. Merkulov, som er litt tung i kroppen, kjentes stødig og fin ut, og fikk 2. plass. Rive Rodin prøvde for første gang distansen 2609 meter, og får en godkjent 3. plass. Hingsten viser nok en gang at han er mer enn sterk nok, men mangler fortsatt den lille speeden til slutt. Når dette er på plass er han helt der fremme. Han var ikke sliten etter løpet, og var sitt vanlige (engasjerte) jeg. :-D

Ellers er vi godt i gang med treningen av åringene, og alle fire oppfører seg. Vi har fine individer på stallen i år, så dette blir spennende.

Vi ønsker også å takke alle som møtte opp på Oktoberfesten vår. Hele 48 hesteeiere dukket opp, noe vi synes er veldig artig.

Søndag 4/11 har vi to hester til start på Momarken, og tirsdag 6/11 debuterer Wheelie i vår regi. Les kuskekommentarene for å se sjansevurderingene.

Rive Rodin er alltid på jobb

Merkulov

Coktail’s Hangover, Destroyer og Rive Rodin på kosetur