Nyheter 28. november 2018

Tripsson Ø.K.

På Jarlsberg, søndag kveld, var Tripsson og Cato overlegene. Løpet ble en fartsfest; 1.19/500 og 1.21/1000. Selv etter den tøffe åpningen var ikke Tripsson sliten, og kjørte seg fra dødens til tet inn i i siste sving. Da var løpet skrevet i stein, og tiden 1.21,5/1609meter var et faktum. Cato sa etter løpet at de fortsatt hadde krefter igjen, og mente at de kunne kjørt 1.19(!) denne novemberkvelden. Tripsson er en fighter, og vi er takknemlige for å få ha den flotte hingsten i trening. Gratulerer til Stall Guttene Fra Bergen, og til oppasseren hans, Torunn. Hun gjør en strålende jobb med han! Hun er opptatt av å holde humøret hans oppe, og rir blant annet ukentlige skogs- og klatreturer på han. Det ser ut som Tripsson (og flere) stortrives med den varierte treningen.

Ellers kan vi oppsummere tre tredjeplasser den siste uken. Mymanyyouare, Coktail’s Hangover og Always A Star har alle gjort gode løp. Camorra startet også tirsdag, men skuffet. Hun ble sjekket av veterinær i dag, og en tett hals er forklaringen. Hun er satt på medisiner, og kommer sterkere tilbake.

I november har vi vært så heldige å ha flinke Thea Moen utplassert fra Wången. Hun reiser (dessverre) tilbake på søndag. Ellers er Malin Larsgård et nytt ansikt hos oss. Hun begynte som stallansatt denne uken. Vi ønsker henne velkommen til teamet.

De fleste av hestene har gått intervaller denne uken. I tillegg kan vi nevne at Destroyer så kjempefin ut i et hurtigarbeid på mandag, og det samme gjorde Dig Deeper og Pique i dag. Coktail’s Hangover fikk en dressurøkt på ridebanen i går, mens Rive Rodin, Hugo Bäck og Tripsson koste seg på ridetur i skogen i dag. Toåringene er inne i en ganske hard treningsperiode, og jobber i bakkene. Åringene går nå fem kilometer, fire dager i uken.

Vi minner om «Grøt og gløgg» i stallen førstkommende tirsdag kl 15. Nissen kommer med godteriposer til barna, og mellom 16-17 har vi ponniridning for de minste. Håper å se nye og gamle fjes denne ettermiddagen.

Les kuskekommentarene for å se vurderingene av våre sjanser i V75 på Klosterskogen lørdag 1. desember.

Tripsson :)

Åringen La Moss

Åringen Vesle Tora

Åringen Pålly Tulla

Toåringen J.J. Online

Åringen Caldera

Tripsson