Nyheter 27. august 2018

Trippelplasseringer og derbyfinalist

Pique innledet helgen med en finfin 2. plass på Biri. Fireåringen har skapt litt hodebry for oss, så det var svært gledelig at han nå fungerte såpass bra. Selv fra dødens, på en tung og våt bane, fantes han ikke sliten etterpå. Og som Gøran sa etter løpet «han tar seg fortsatt ikke helt ut, så det skal bli gøy når han begynner å gi 100%». Gratulerer til de tålmodige eierne, Johan Anton Langebrekke og Jan Lillebekk.

Frozen Sun tok samme kveld en godkjent 4. plass. Dette er en spennende 3-åring som vi gleder oss til å følge utover høsten.

I går og i dag har det, på under 24 timer, blitt tre 3. plasser. Flinke Rive Rodin tok bronsje på Årjäng i går kveld, fra tet økte han hele veien, men ble spurtslått av to. Den flotte, svarte hingsten til Stall Travlaget Trille utvikler seg for hvert løp.

Resultatene i dag er vi godt fornøyde med. Ærlige Camorra tar også en fin 3. plass på Åmål, og det samme gjør stallvenninnen hennes Foxy Salt. Foxy leverte et svært sterk løp, og den store hoppa til Ragnar Mellemstrand viste litt av hva som bor i henne.

I kveld klarte Hugo Bäck å kvale til Norsk Travderby. Dette er stort, og vi gleder oss allerede til finalen. I finalen starter han fra spor 12. Gratulerer til Stall Vi Tre, og oppasseren hans, Saranda, som gjør en utrolig god jobb med den viltre hingsten.

Hugo Bäck klar for derbyfinale

Chuck Yeager nyter massasje og litt kveldskos

Pique og Bjørn Bork venter på kveldsmaten. I bakgrunn gjør Tivo og Mymanyyouare det samme

Foxy får på skoene etter starten på Åmål.

Saranda gir Hugo massasje

Coktail Gun er spent på morgendagen, da skal han prøve å kvalifisere til kriteriet

Flinke Camorra gjør aldri et dårlig løp

Hugo og Saranda på vei inn fra luftegården