Nyheter 11. november 2018

Stallform

Den siste uken har stallformen vært god. Kort oppsummert: For ei uke siden vant Pique fra dødens, på torsdag satt Camorra bom fast til en meget godkjent 6. plass, mens helgen ble innledet på Biri med en sterk prestasjon av 3-årige Frozen Sun – som fikk bronsje i DNT’s Unghestserie. Valakken viser allerede at han duger i tøffere selskap, og han utvikler seg for hvert løp. Merkulov startet samme kveld, men skuffet til en 5. plass og skal sjekkes opp.

Lørdag var det V75-kjøring på Jarlsberg, og Hugo Bäck satte virkelig farge på kvelden ved å vinne Nils Østbys Minneløp. «Jeg er stolt av meg selv, hesten og personalet mitt», sa kusken etter løpet. OG med god grunn! Hugo er i knallform, og etter en kjempeprestasjon kunne han ta med pene 100.000 kr i vinnerpremie hjem til eierene Ola, Magnus og Åsa. Vi gratulerer!

I kveld var vi igjen på trippelen da Always A Star tok 3. plassen i det første løpet på Momarken. 4-åringen fullførte fint i et løp hvor (det for hans del) ble for dårlig tempo underveis.

I morgen innleder vi uka med full treningsdag, og de fleste på stallen skal gå intervaller.

Gøran, Hugo Bäck og Saranda på seremoni etter seieren på lørdag.

Hugo og Gøran

Hugo Bäck

Hefner og Saranda. Sistnevnte har hatt ei fin uke med passhestene sine

Frozen Sun

Merkulov er en stilig krabat, men skuffet på Biri. Blir sjekket opp.