Løpsrapporter / Nyheter 5. november 2016

Penger hjem med alle tre

anei1
Stall Antonsen avsluttet uken med tre starthester. Alle tre fikk med penger hjem.

Seiersambisjonene var så absolutt til stede med Ånei (bildet) på Jarlsberg fredag kveld, etter en god lokalkjøring forrige helg. Kvasnes red seg tidlig til tet og fikk styre tempoet akkurat slik hun ville. Men på siste bortre langsiden var det helt over og Ånei måtte ta til takke med femteplassen og 2000 kroner. En skuffelse for stallen.
– Dette var ikke bra. Kristine Kvasnes sa hun var helt sikker på å vinne ut på sisterunden. Ut i fra innsatsen mistenker jeg en forkjølelse. Nå venter litt pause, forteller eier Thomas Antonsen.

Gratulerer Djuve!
Ambisjonene var ikke like store på Biri lørdag, men begge hestene viste flott form og leverte bra løp. I Eliteløpet gjorde Cato alt for å beholde sporet og dermed få ryggen på storfavoritten Ivar Sånna. Dessverre snek Special Envoy seg foran inn mot svingen, og Mymanyyouare måtte ta til takke med tredje innvendig. Der ble han sittende bom fast med full tank til fjerdeplass på 1.14,9a/2100 meter. Fortjente 12.000 kroner ventet for eier Eirik Djuve, som var på plass på Biribanen og kunne se Emir La Brousse ta sin 24 V75-seier for året. Stall Antonsen stiller seg i rekken av gratulanter og takker for tilliten med Mymanyyouare!

Folkehesten klar for sesongavslutning
Emir La Brousse ble altså noen knepp for god for vårt andre håp, Larger Then Life. Cato valgte å gi Folkehesten en fin og fornuftig reise innvendig over den lange distansen. Mot slutten av løpet sprudlet det av Folkehesten som fullførte fint til syvendeplassen og den siste premien på 5000kr. Med oppadgående form ligger alt til rette for en god avslutning på hjemmebane 15.november. Der skal Larger Then Life ut i et løp for stallansatte. Deretter venter auksjon på Bjerkebanen 19 november under Axel Jensen-dagen. Dagen etter gjør Lionel comeback på Vincennes. Stall Antonsen går med andre ord spennende uker i møte.

Under dagens LiveLørdagV75 ble et lengre intervju med Gøran vist. Se innslaget i videovinduet under: