Ansatte

Gøran Antonsen

foto : ma : fri fšr publicering frŒn 2017-04-28 till 2017-05-05. olympiatravet final 2017 lionel n.o. med gšran antonsen. trŠnare daniel redén.

Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av hest og trav, og visste tidlig hva jeg skulle bli. Etter arbeidsperioder hos Robert Bergh i Sverige og Frankrike, Kjell Teigen, Stefan Melander og pappa tok jeg travtrenerutdannelsen på Starum.
Trenerlisensen tok jeg ut juni 2013, og jeg tok over stallen på Momarken Travbane februar 2014. Her ble jeg værende frem til jeg kjøpte gården Søndre Brandsrud hvor jeg flyttet inn januar 2016.
Jeg har jobbet hos dyktige trenere som har lært meg mye, noe som har lagt grunnlaget for min egen treningsfilosofi. Jeg synes det er utrolig spennende å trene unghester, og jeg tror veldig på mitt unghestopplegg. Målet er å være med i de store klassiske løpene der de store pengene er. I min første sesong fikk jeg fram ungheststjernen Lionel. Han vant blant annet Kronprins Haakons Pokalløp. Den første store triumfen utenlands kom da han slo Bold Eagle i Prix de Paris i 2016, for ikke å glemme tredjeplassen i Prix d’Amerique året etter. I 2017 tok jeg også min største kuskeseier da Lionel vant Olympiatravet. Vi fulgte opp med å bli toer i Oslo Grand Prix og Ulf Thoresen Grand International, før vi avrundet sesongen med å vinne Norgesmesterskapet på Biri.

Født: 1987, Slitu
Tlfnummer: +47 97015118
Passhester: Frozen Sun, J.’S Play, U.S. Snowflake, Camorra, Salte Odin, Chuck Yeager, Foxy Salt, Dig Deeper, Faxen Af Sola, Verinais

Cato Antonsen

CatoCato har vunnet nesten 3500 løp, hvor ca halvparten er med egentrente hester. I følge DNTs statistikk har ringreven kjørt inn 120 millioner kroner til hesteeierne!. Han har lang erfaring og stor kompetanse som travtrener, samt at han er en av landets beste kusker (i følge hans mor!). Det har blitt mange storløpsseire og seiersmaskiner. For å nevne noen navn: Polar Troll, Perle Terna, Polar Front, Marine Svarten, Ginny Vixi og Auro News.

Født: 1959, Sarpsborg
Tlfnummer: +47 91396707
Passhester: Lady Zagara, Lykkje Tveiten, Larger Then Life, Noir Sun, Mymanyyouare

Tormod Strøm
Altmuligmann! Uten Tormod hadde stalldriften aldri gått rundt. Den tidligere lastebilsjåføren har vært Gørans høyre hånd siden han startet opp som egen trener. Tormod bistår med hurtigkjøring og fôring.
Født: 1944
Passhester: Ingen

Stine Hallangen
Har jobbet som lærling hos oss siden mars 2016. Stine har gått en god skole hos Odd Arne Sagholen, og vi er kjempeglad for at vi har henne på laget. Fra januar 2017 har hun vært fast ansatt.
Født: 1996
Passhester: Coktail Gun M.E., Coktail’s Hangover, Joe Comet, Lykkje Erna, Always A Star

Saranda Kelmendi
Har jobbet hos oss siden november 2017.
Født: 2000
Passhester: Destroyer, Hugo Bäck, J.J. Jazz, Lily Bourbon, Pique, Tivo, Faramineux, Enjoy My Hooves

Thomas Antonsen
Økonomiansvarlig. Spørsmål angående økonomi og fakturering rettes til Thomas.
Født: 1986
Tlfnummer: +47 97015157
Passhester: Nume Vinn, Alonso Borka