Ansatte

Gøran Antonsen

foto : ma : fri fšr publicering frŒn 2017-04-28 till 2017-05-05. olympiatravet final 2017 lionel n.o. med gšran antonsen. trŠnare daniel redén.

Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av hest og trav, og visste tidlig hva jeg skulle bli. Etter arbeidsperioder hos Robert Bergh i Sverige og Frankrike, Kjell Teigen, Stefan Melander og pappa tok jeg travtrenerutdannelsen på Starum.
Trenerlisensen tok jeg ut juni 2013, og jeg tok over stallen på Momarken Travbane februar 2014. Her ble jeg værende frem til jeg kjøpte gården Søndre Brandsrud hvor jeg flyttet inn januar 2016.
Jeg har jobbet hos dyktige trenere som har lært meg mye, noe som har lagt grunnlaget for min egen treningsfilosofi. Jeg synes det er utrolig spennende å trene unghester, og jeg tror veldig på mitt unghestopplegg. Målet er å være med i de store klassiske løpene der de store pengene er. I min første sesong fikk jeg fram ungheststjernen Lionel. Han vant blant annet Kronprins Haakons Pokalløp. Den første store triumfen utenlands kom da han slo Bold Eagle i Prix de Paris i 2016, for ikke å glemme tredjeplassen i Prix d’Amerique året etter. I 2017 tok jeg også min største kuskeseier da Lionel vant Olympiatravet. Vi fulgte opp med å bli toer i Oslo Grand Prix og Ulf Thoresen Grand International, før vi avrundet sesongen med å vinne Norgesmesterskapet på Biri.

Født: 1987, Slitu
Tlfnummer: +47 97015118
Passhester: Umokan G.M. og J.J. Online

 

Cato Antonsen

CatoCato har vunnet nesten 3500 løp, hvor ca halvparten er med egentrente hester. I følge DNTs statistikk har ringreven kjørt inn 120 millioner kroner til hesteeierne!. Han har lang erfaring og stor kompetanse som travtrener, samt at han er en av landets beste kusker (i følge hans mor!). Det har blitt mange storløpsseire og seiersmaskiner. For å nevne noen navn: Polar Troll, Perle Terna, Polar Front, Marine Svarten, Ginny Vixi og Auro News.

Født: 1959, Sarpsborg
Tlfnummer: +47 91396707
Passhester: Dillon K.W., Noir Sun, Faxen af Sola, Hugo Bäck og Into The Sun

 

Tormod Strøm
Tormod Strøm
Altmuligmann og humørspreder! Uten Tormod hadde stalldriften aldri gått rundt. Den tidligere lastebilsjåføren har vært Gørans høyre hånd siden han startet opp som egen trener. Tormod bistår blant annet med hurtigkjøring og fôring.
Født: 1944

 

Thea Iren Moen

Thea begynte lærlingstiden sin hos oss i mai 2019. Hun har gått på Wången gymnasium i Sverige. Vi er svært heldige som har fått Thea på laget. Hun er både nøye og arbeidsom, og legger ned mye tid og energi i passhestene sine. Thea er med hver dag i den daglige driften av stallen. Hun rir skogsturer, kjører hurtig/intervaller/treningsturer og trener hestene sine i  den nye «gropa» vår.
Født: 2001
Passhester: Hefner, Pålly Tulla, Vesle Tora, Spiksnerta, Rive Rodin, Mymanyyouare, Salte Odin, Donato Gilbak og Bjørnemyr Prinsen

 

Torunn Fjellhaug

Jobbet hos oss som lærling i 2017, og er nå tilbake som stallansatt. Har tidligere jobbet hos Buller’n og Morten Pedersen. Torunn er ei erfaren hestejente, som er svært arbeidsom og flink. Hun er dedikert i arbeidet sitt, og vi er godt fornøyde med å ha henne tilbake i den daglige driften av stallen. Torunn er det vi kan kalle et skikkelig «arbeidsjern». Hun er nøye, og yter alltid maks når det kommer til stell og oppfølging av passhestene sine.
Født: 1997
Passhester: Bjørn Bork, Solveig Salt, La Moss, Chuck Yeager, Pique, Caldera, Nuclear Tile, Tripsson Ø.K. og Lionel

 

Elin Olsson Antonsen
30422008_10160047538265018_1019811879_nKona til Gøran. Jobber til vanlig som lærer ved Askim videregående skole, men er med i stallen hver dag. Elin har også bakgrunn i ponnitrav og i ridesporten, hun rir og steller hestene. I samarbeid med Gøran har hun ansvar for hjemmesiden og de sosiale mediene til Stall Antonsen.
Født: 1988

 

Thomas Antonsen
Thomas Antonsen

Økonomiansvarlig. Spørsmål angående økonomi og fakturering rettes til Thomas. Thomas har også ansvaret for bookingen av Lionel som avlshingst.
Født: 1986
Tlfnummer: +47 97015157