Nyheter 12. november 2016

Nykommer på stallen

noirsun

Stall Antonsen har nettopp lagt bak seg en «mellomuke» der trening har stått i fokus. Neste uke venter hektiske dager med flere hester til start.

Stall Antonsen fikk denne uken inn Noir Sun (bildet), eid av vår gode samarbeidspartner Eirik Djuve. Hesten har vist meget fin fart mellom galoppene og har vært hos dyktige trenere som Kjetil Djøseland og nå sist Frode Hamre. Vi ser frem til å jobbe med den flotte hingsten Djuve selv har oppdrettet. Siden Kjeltringen ankom stallen i 2009 har vi fått muligheten til å trene mange fine hester. Vi må på nytt benytte muligheten til å takke Djuve for tilliten!
Vi kan også røpe at to spennende kaldblodshester kommer inn på stallen neste uke.

Hektisk fredag
Denne uken hadde vi kun King Of Friday til start. Han leverte nok et fint løp mot tøff motstand fra et dårlig spor. Dessverre utbetalte ikke sjetteplassen noen penger til eier Thomas Antonsen. Det er lite med fine løp til «King’en» ut året, men vi håper han kan krysse streken først når vi ser 2017.

Gøran har holdt fortet og preparert hestene til den kommende uken. Følgende hester gikk hurtigjobb fredag:
1.50/3000: Rive Rodin, Alonso Borka, Hugo Bäck
1.33/3000: Destroyer, Pique, Cocktail’s Hangover
1.30/2400: J.J. Jazz
1.25/2400: Walentino, Lady Zagara
De øvrige jobbet på i bakken.

Syv starthester
Den kommende uken skjer det mye. Les trenerkommentarer her.
Mandag skal Zippo avlegge sin debut i monte. Med Amanda Robertsen på ryggen øyner vi håp om en god plassering.

Tirsdag skal Larger Then Life gjøre sin siste start som Folkehest for oss. Forhåpentligvis får vi med hesten hjem lørdag. Kusk Ole-Christian Kjenner ladet opp med årets tredje V75-seier på Sørlandet lørdag. Dermed er både kusk og hest i form! Ånei starter med Cato i vogna og vi håper å se hoppa i en forbedret utgave.

Torsdag starter Lady Zagara i et billig lunsjløp på Bjerke. Fra tet håper vi hun kjemper om seieren.

Lørdag kommer Walentino ut Klass II-forsøk på Bjerkebanen. En V75-seier hadde smakt utrolig godt! Femtespor bak bilen er helt greit. Cato starter Mymanyyouare i et stayerløp utenfor V75. Motstanden er midt i blinken og vi tror på en god mulighet her. På kvelden skal Larger Then Life selges. Forhåpentlig til oss.

Søndag gjør Lionel comeback på Vincennes med Matthieu Abrivard i vogna. Motstanden er utrolig bra, så vi forventer på ingen måte at Lionel går rett ut og vinner. Gjør han et godt løp er vi fornøyd!