Kuskekommentarer

Bjerke 20/3/19

– Destroyer: han har flott form og ser fortsatt like fin ut i trening. Sporet er bra og vi har litt tro på at han kan komme seg til tet. Han skal regnes i seierskampen, det blir mulig skoløs på alle fire, vanlig vogn.

– Wheelie, skal kjøres snilt med og vi håper på en premie. Ingen endringer.

         Bjerke 21/3/19

– Dillon KW: blir bare bedre og bedre. Selskapet ser riktig ut og sporet er bra, han kan åpne bra fra start om kusken satser. Han skal sees med en solid  seiersmulighet. Ingen endringer.

Biri 22/3/19

– Merkulov, har flott form og trener fortsatt veldig bra. Han har vist litt dårlig innstilling i løp og bremset mye når han blir alene. Kapasiteten er veldig høy og han skal regnes med vinnersjanse, men vi kommer til å kjøre et løp i rygger. Det blir skoløs fram denne gang, drapropper (første gang) og vanlig vogn.

         Momarken 23/3/19

– Tripsson ØK: vi har ventet inn dette løpet og han trener strålende. Selskapet er tøft med gode tilleggshester, men han er god selv også. Mest realistisk er en topp 4 plassering, men han bør på bongen for de som skal gardere Roli Eld. Det blir skoløs bak igjen denne gangen, noe som er en stor fordel.

– Lionel, har trent fint en periode nå etter en velfortjent pause. Han har gått et par banejobb og skal være godt forberedt. Det ble et fint løp med mange gode sprintere, og vi kommer ikke til et dekket bord. Spor 9 gjør det sjanseartet, og vi må ha flyt med både tempo og posisjoner underveis. Vi har ambisjoner om å kjempe om seieren, men det kan bli sånn at vi havner litt for mye på etterskudd på en sprint til at vi rekker fram til seier. Han kommer til å gå med alu sko, helstengt hodelag og vanlig vogn.