Nyheter 18. november 2016

Logg fredag 18.11

rive-rodinUkens siste hurtigjobb gikk helt smertefritt. Været er mildt, og valget om å ikke sette på vintersko da kulden kom ble helt riktig denne gangen.

Gøran & co brukte fredagen godt. Følgende hester gikk hurtig:
1.48/3000: Rive Rodin (bildet), Alonso Borka, Hugo Bäck
1.40/3000: Enchantress Face, Zippo
1.33/3000: Pique, Destroyer, Cocktail’s Hangover
1.31/2600: J.J. Jazz

J.J. Jazz skulle ha startet mønstringsløp forrige tirsdag, men ble strøket på grunn av fjerdesporet. Gøran valgte å ikke ta noen unødvendige sjanser, og meldte på nytt kommende tirsdag. Fra tredjespor er sjansene for å få ham rundt og unngå en ulykke langt bedre.

Siste jobb for Lionel
Samtidig som Gøran kjørte hurtig med Walentino i går, gikk Lionel sitt siste jobb før søndagens Prix de Bretagne.
– Rapportene fra Frankrike er lyriske. Lionel er både fysisk og psykisk klar for oppgaven, så får vi se hvordan Matthieu Abrivard løser den. Lionel kan som kjent være litt kilen fra start, så skulle han ta det med ro og havne langt bak uten sjanse til å ende blant de tre, er planen at han skal begynne å tenke på neste løp. Å tømme Lionel første gang etter pause er uaktuelt, sier Gøran Antonsen.

Lionel har startnummer 12 i løpet som sendes i vei kl.16:10 søndag. Prix de Bretagne vises selvfølgelig live på Rikstoto Direkte.

Milliondrag i V75?
Før den tid skal Cato og Gøran til Bjerke for å starte med henholdsvis Mymanyyouare og Walentino. Sistnevnte starter i V75-2 som markert på rundt 2 prosent, og uten å komme med på forslagene til Trav og Galopp-Nytt, Stallskriket og VG. Gjesteekspert Frode Fladen nevner derimot Walentino i «Vinn eller Forsvinn». Det synes vi virkelig er stas, og er noe vi tar til oss.
Vil du vinne 36 millioner kan kanskje Walentino være hesten som gjør utslaget? Gøran kjører i alle fall til start med seierstro.