Kuskekommentarer

Tirsdag, Momarken
5 Lily Bourbon (løp7) ble det helt feil for sist da vi ikke kom ned i lederryggen. Har den desidert beste hesten i løpet, og vi klinker til i håp om å komme til tet. Normalt en veldig god vinnersjanse. Endringer: Amerikanervogn

Onsdag, Bjerke
6 Coktail’s Hangover (løp2) ble offer for dårlig tempo sist og ble i tillegg sjenert i siste sving. Hesten gjorde et kjempefint løp og fikk dårlig betalt. Nå er motstanden tøffere. Endringer: Av med framsko (alu sist) og vanlig vogn.

6 Dig Deeper (løp8) gikk et anstendig løp fra dødens sist og virker å gå frem med løpene. Tøffere motstand nå, så vi sikter oss inn på en fin premie. Endringer: Halsplate, draskylapper og skoløs fram. Alt er nytt. Vanlig vogn

Torsdag, Bjerke
4 Destroyer (løp1) kommer ut etter en lengre pause. Er behandlet for det som går an å behandle for. Egentlig en god hest som falt ut av det etter sommeren og nå trenger løp for å komme i gang igjen. Premie og fremgang er målet, selv om han på papiret bør ende i toppen.

3 Joe Comet (løp3) fikk en noe passiv styring sist mtp dette løpet. Likevel løste han ikke som ønsket, og det gjør oss noe usikre. Har normalt gått frem med løpet og fra et perfekt spor blir det å kjøre så lenge lampa lyser. En vanskelig hest å lese. Outsiderbetont.

Fredag, Biri:
10 Rive Rodin (løp2) fikk en etterlengtet seier sist da han vant med mye krefter spart på Bjerke. Dårlig spor og noe tøffere motstand nå, så vi sikter oss inn på en 3-4 plass.

8 Wheelie (løp3) trengte løpet etter pause sist og ventes å gå mye frem med det. Har trent solid etter sykdom. Møter nå hester han bør slå, og selv fra et dårlig spor må vi har seiersambisjoner i et slikt selskap.

7 Mymanyyouare (løp4) kom aldri inn i V75-løpet sist fra tillegg. Nå har han en ekstremt billig oppgave på papiret, så vi forventer at han kjemper om seieren.

2 Camorra (løp7) var positiv etter pause sist da hun satt fast med skylappene oppe. Hadde kusken kjørt rett frem hadde hun trolig blitt fjerde. Fra et perfekt spor nå kan hun henge med til en trippelplass. Er ikke enkel å vinne med.

Onsdag, Bjerke:
2 Frozen Sun (løp2) har trent solid over en lengre periode og har lagt seg ut mye. Har kun gjort gode løp så langt, og vi forventer ham enda bedre nå etter pause. Har vist seg å kunne løse så vi kjører rett frem i håp om å lede hele veien. Kan bli utfordrende å stå i mot speeden til Jackson Avery, men for de som garderer den er Frozen neste som skal på. Endringer: Drapropper første gang. Har gitt voldsom effekt i trening.