Kuskekommentarer

Søndag, Momarken.
3 Always A Star (løp.1) gikk et veldig godt løp etter startgalopp sist uten å få ei krone for det. Står litt tøft inne denne gangen mot mer meritterte hester, så ambisjonene strekker seg til en god premie. Endringer: Ny kusk.

Onsdag, Bjerke.
1 Wheelie (løp.5) ble for ivrig opp mot bilen sist og reise i galopp. Kjører for feilfritt løp og en god premie denne gangen mot tøffere motstand.

Fredag, Romme
12 Tripsson Ø.K. (løp.7) var langt under pari sist og det ble konstatert halstrøbbel. Har blitt behandlet for det og har trent meget bra opp mot dette løpet. Fra et bedre spor hadde det vært snakk om en klink vinner, men nå blir det mer sjanseartet. Regnes som en av flere. Endringer: Ingen.

Lørdag, Bjerke.
10 Lionel (løp.7) er uforandret fin og har tatt reisen hjem fra USA på beste vis. Møter veldig overkommelig motstand nå, men sporet ble dårlig. Kjører alltid til start med god seierstro med Lionel – uansett spor. Endringer: Ingen.

Onsdag, Bjerke.
3 Mymanyyouare (løp.6) slet med halsen og var veldig svak sist. Er fikset opp til denne starten og fra et fint spor har han en god trippelsjanse. Kan også vinne om det blir litt riktig på veien. Endringer: Ingen.

Torsdag, Bjerke.
4 Coktail’s Hangover (løp.4) var positiv i comebacket og fikk en fin opplevelse. Litt tøffere i mot denne gangen, men sporet ble langt bedre. God trippelsjanse, og kan også vinne om det blir litt riktig på veien. Endringer: Ingen.