Kuskekommentarer

Mandag, Bjerke:
Neste uke har vi endel starthester som er verdt å passe.
5 Lykkje Erna (V5-3) er ranket som tredje sistevalg i Stallskriket. Det føler vi er feil. Hun er lynrask ut og er sikret et fint løpsopplegg. Lego U.N. er en veldig fin 4-åring som kan bli vanskelig å slå, men de øvrige føler vi at Erna er på høyde med. Trippelsjanse.

Tirsdag, Momarken:
9 Mymanyyouare (V65-4/V5-1) ble for hissig i 4000-meteren sist og pullet bort mye krefter underveis. Stod likevel på fint til femte. Passende motstand nå, men på en sprint er man avhengig av høyt tempo underveis fra bakspor. Det blir det neppe her. Fornøyd med bra avslutning og en fin premie.

4 Tripsson Ø.K. (V65-5/V5-2/DD-1) har vi hatt i noen uker. Man kjenner i trening at det er en skikkelig bra hest, men som kjent er trening og løp to vidt forskjellige ting. Startet rutineløp på Momarken torsdag hvor han avsluttet siste 1000 meter på 1.27,5 ukjørt. Dette løpet blir en test for å se hvor vi har han, men på kapasitet skal han regnes som en outsider som kan vinne.

9 Pique (V5-4) har fått to måneder på seg etter den skuffende innsatsen sist. Han var syk og langt under båten da. Har etterpå trent kanonfint og virker å være i godt slag før dette 3-årsløpet. Går alt rett for seg blir vi skuffet om han taper løpet. Går han som nest sist taper han ikke.

Torsdag, Klosterskogen:
3 Noir Sun (V65-1) fikk to måneder fri etter å ha fungert dårlig sist han startet. Ble et tøft sportrappløp med millionærene Thai Goodwill og El Toro B.R. til start, så en tredjeplass er maks i et normalt løp.