Nyheter 6. september 2018

Klasseløpshelg

Tre dager igjen til Hugo Bäck skal ut i Derbyfinalen, men før den tid er det klasseløpsauksjon. Gøran er på plass på auksjonen hele helgen, og bistår gjerne med å finne den perfekte hesten til deg, eller til et eventuelt andelslag. Han har allerede noen fine individer i kikkerten, så ikke nøl med å ta kontakt.

I år har alle toåringene gått godkjente mønstringsløp. Solveig Salt var sist ute på Bjerke i går, og gikk sterke 1,25,5. Gøran måtte «proe» hele veien, å bremse henne siste hundre meterne for å ikke kjøre for fort(!). Vi er stolte av jobben vi legger ned i unghestene våre, spesielt når alle tegner så fint. Se bare på Hugo Bäck som kom til Gøran som åring – i helgen er han deltaker i Norsk Travderby. Fra spor 12 kan det bli tøft å nå helt til topps, men duoen har vist at de duger tidligere. Vi gleder oss!

Ellers har treningen på stallen gått som normalt. I går gikk Salte Odin og Bjørn Bork i trykkvognen, Tripsson gikk mosjonstur og Rive Rodin fikk det siste hurtigarbeidet før han skal starte førstkommende mandag.

I dag har Mymanyyouare, Coktail Gun, Pique, Always A Star og Joe Comet gått intervaller. Hurtigarbeid fikk Merkulov før onsdagens løp, mens Dig Deeper, Coktail’s Hangover, Camorra, Foxy Salt, Enjoy My Hooves, Frozen Sun, Chuck Yeager og Jørgen (J.J. Online) gikk i bakkene.

I morgen skal blant annet Hugo gå en kosetur under salen med Saranda, Tripsson skal gå intervaller og Rive Rodin en mosjonstur. I tillegg er vi allerede godt i gang med å kjøre inn åringen La Moss.

Ha en fortsatt fin torsdag, så sees vi kanskje på auksjonsområdet i helgen!

Hugo Bäck

Vi er veldig stolte av Solveig Salt etter prestasjonen hennes i går på Bjerke

Coktail’s Hangover er tilbake fra beite og godt i gang med treningen.

N.Y. J.J. Online (aka Jørgen)

Dig Deeper

Fra en av dagens treningsturer

Nykommeren – 2 år gamle Hefner

Hefner

Coktail Gun M.E.

Coktail Gun M.E.

 

Tripsson Ø.K.

Rive Rodin skal ut i lunsjløp på Jarlsberg 10/9. Fra spor 7 på sprint trenger vi litt klaff underveis.