Nyheter 21. desember 2016

Julekalender: Luke 22

numevinnStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Onsdag trente hestene på en fin måte i skogen. Regnet gjorde løypene klissete og ujevne, men samtlige firbeinte gjorde jobben utmerket. På kvelden holdt en småsyk Gøran senga, mens Cato reiste til Bjerke kun for å kjøre Vargbest for Eirik Nedrelid da B.B.S. Pelleshan måtte strykes. Etter fem omstarter der Vargbest dro avgårde, var safta ute av beina på sluttrunden. Cato reiste dermed hjem med galopp og «smultring i raden».

Men humoren var på plass. I alle fall før start.
Da Cato ble konfrontert med at han skulle kjøre hesten for første gang siden 2008, smalt det tilbake: «Ja, fader. Jeg husker det var på 20-årsdagen min!».

Vinner av luke 22 ble Lars Østre. Han var en av mange som visste at Thomas kjørte opp med Juni Blixten. Gratulerer med Lionel t-skjorte!

Luke 23: Cato kjempet en durabelig kamp om landschampionatet for en tid tilbake. Hvilket år var det? Og hvem ble til slutt champion?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter


Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.