Nyheter 18. desember 2016

Julekalender: Luke 19

stallenStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Søndag har vært en rolig dag for stallen. Både to- og firbeinte har brukt dagen til å lade opp til en ny uke. Allerede mandag reiser Gøran og Cato til Färjestad for å starte med Nume Vinn. Løpet er veldig fint og vi håper at hesten kjemper om seieren.

Ellers gleder Stall Antonsen seg over seieren til Viking Va Bene på Vincennes, godt understøttet av Lionel-kusk Matthieu Abrivard. Vi gratulerer eierne Gry Slattum og Per Hauger med en herlig seier!
Søndag kveld avsluttet 15 år gamle Rigel Elden løpskarrieren sin på Sørlandets Travpark. Cato sørget tidlig på 2000-tallet for seks av hestens totalt elleve seire. Den gang var det Edvard Lindalen som trente og Øystein Lindalen som eide. Vi håper Rigel Elden vil nyte livet som pensjonist. Hos Kari Anne Knutsen vil han i alle fall bli tatt godt vare på.

Vinner av luke 18 ble Per Ingar Rakkestad. Han visste at Cato rattet rett til tet med Fanny Trotter på Drammen Travbane. Gratulerer med Lionel t-skjorte.

Luke 19: Lars Laumbs løp er ett av de første storløpene som kjøres hvert år. Stall Antonsen har en helbror av en tidligere vinner av løpet på stallen. Hva heter hester vi har på stallen? Og hva heter broren hans? Hint: Broren ble kåret i 2008.

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter


Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.