Nyheter 7. desember 2016

Julekalender: Luke 8

lioneltskjorterStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Lite nytt å melde om fra Stall Antonsen. De firbeinte trener på mot neste sesong, mens de tobeinte venter i spenning på Lionel sin start søndag. Den siste innmeldingslisten viste at kun 17 hester kommer til å starte. Dog er motstanden mye skjerpet da Bold Eagle og Timoko er tilbake. På en annen side er begge allerede kvalifisert til Prix d’Amerique på innkjørte penger.

I julekalenderen er det flere som ligger godt an med tanke på hovedpremien. T-skjortene har blitt fordelt over hele landet, så Gøran har måttet kjøpe frimerker for tusen kroner! Derfor var det kanskje greit at Anette Susanne Sommerseth er vinner av luke 7 (har ikke noe å si, for frimerkene er alt kjøpt og betalt…). Uansett. Hun visste at riktig svar var Kjetil Ringen:

Luke 8: Så langt har spørsmålene vært preget av kunnskap. Det har vært umulig å Google seg frem til noen svar. I den åttende luken kan det være et nyttig verktøy. Gøran eier sammen med Fredrik Fredriksen et hingsteføll (bildet) som har samme pappa som Lionel, og er oppkalt etter en legendarisk amerikansk pilot. Hva heter føllet?kemerdette

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.