Nyheter 6. desember 2016

Julekalender: Luke 7

lioneltskjorterStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

«Alle løp skal kjøres», er et (for) mye brukt ordtak blant travkusker. Men jaggu hvor sant det er. Kvelden på Momarken kan betegnes som «dødens dag», i overført betydning, da både Noir Sun og Walentino trakk svarteper og ble henvist til posisjonen utvendig leder. Det som er fint med travsporten er at nedturene som oftest avløses av oppturer. Vi tar nye tak og lar Cato og Gøran oppsummere innsatsene:

– Jeg synes debuten til Noir Sun var bra. Vi forsøkte å ta opp et par ganger og komme ned i andrespor, men lyktes ikke med forsøket. Kun dødens posisjon var ledig og jeg sendte frem. Tempoet ble passende dempet slik at Noir Sun hadde krefter til å springe helt til mål. Hesten var bortpå seg selv flere ganger, var flink som holdt seg i trav og kjempet flott til fjerde. Til neste start er planen å sko om slik at det flyter bedre. Denne kan vi få mye moro med, sier Cato om hesten som eies av vår gode samarbeidspartner Eirik Djuve.

– Sjeldent har jeg blitt fintet ut som jeg ble denne gangen. Planen var å ta rygg på normalt startraske Chezando, men da den tok opp forsøkte jeg å runde den og sette meg i andrespor. Da endte jeg meg å bli presset ut i tredjespor. Walentino ble hissig og vi hadde ikke noe annet valg enn å gli rolig opp utvendig leder. Fra den posisjonen ble han naturlig nok sliten når han lå såpass på hele veien. Siste 150 meter sluttet jeg å kjøre fordi jeg syntes synd på hesten som fikk et så tungt løp. Om ingenting er feil forsøker vi snart på nytt, sier Gøran etter det han betegner som en «drittdag» fra A til Å. Kjørt er kjørt.

Vinner av Luke 6 ble Weronica Breiland. Hun jobber etter vår rapporter for Daniel Reden, så sånn sett ble det fullklaff med en Lionel t-skjorte til henne. Gratulerer! Svaret var Kampen Blesen.

kjeltringen_fullbreddeLuke 7: I anledning debuten til Noir Sun kjører vi på med et Djuve-relatert spørsmål. Hesten Kjeltringen var den første hesten han satte i vår trening. Under et løp på Åby i 2012 kjørte løpsreferenten en alternativ uttale av Kjeltringens navn. Hvilket navn brukte han? Svaret har to navn.

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.