Nyheter 6. desember 2016

Julekalender: Luke 6

lioneltskjorterStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Flere visste at Cato vant travritt på Øvrevoll Galoppbane (trolig fordi han bruker en hver anledning til å minne om det!?). Henning Jensen ble trukket ut som vinner, og han visste dessuten at Cato vant løpet i 1982 med Nordbysokka. Vi er veldig stolt over ha en kusk som har vunnet på samtlige 12 totobaner i landet, samt Tromsø, Vikodden, Orkdal, Kala og Magnor. Det gir 16. Pluss seieren på Øvrevoll blir totalen 17. Sammen med Jomar Blekkan og Atle Solhus er han kusken som har vunnet på flest baner. Imponerende!

En ny uke er i gang på Stall Antonsen. Gøran, Tormod og Stine holder på fra morgen til kveld for å ha toåringene klare til neste år. Slik det ser ut i trening kommer 2017 til å bli et veldig artig år for stallen.

Luke 6: En av grunnene til at vi tror det blir bra er all den tiden Gørans avgjørende støttespiller Tormod Strøm har lagt ned i hestene. Han står opp før mange har lagt seg, forer og kjører. Hver eneste dag. For noen år tilbake opplevde Tormod og Gøran alle hesteeieres drøm. De kjøpte en hest som rekordforbedret seg med tre sekunder og vant med hele oppløpet i debuten for Stall Antonsen. Spørsmålet er: Hva heter hesten.

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.