Nyheter 5. desember 2016

Julekalender: Luke 5

lioneltskjorterStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

En flott helg er lagt bak oss med fine prestasjoner på Leangen. Både hester og personell tok reisen hjem fint.  I oppsummeringen fra helgen glemte vi helt å nevne at storesøster til kalenderens førstepremie Lily Borboun, Lucille Bourbon, vant karrierens fjerde løp i det niende forsøket. Vi gratulerer oppdretter John E. Hammerstrøm med nok en seier. Forhåpentligvis kan Lily gå i sin søsters fotspor og vinne mange løp for oss!


Nå ser vi mot en spennende uke med fire starthester, der det hele kulminerer i Lionel sin start i Prix du Bourbonnais på søndag. Av erfaring vet vi at dagene frem til start kommer til å gå fryktelig sakte! I mellomtiden får vi kose oss med flere julenøtter:

Om Lionel er svaret på Prix du Bourbonnais får tiden vise, men han var i alle fall svaret på luke 4 i kalenderen.
En av de som visste det var Atle Vesttorp. Gratulerer med en flunkende ny t-skjorte! 
catoparyggen
Over til luke 5: Som mange vet har Cato vært med i travsporten i en mannsalder. Totalt har det blitt 3 387 totoseiere og 120 millioner kroner innkjørt. Det ikke mange vet er at han har vunnet montéløp. Men hvilken bane skjedde det på?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.