Nyheter 4. desember 2016

Julekalender: Luke 4

mymanyyouare_leangenStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Så langt har folk imponert oss. Ikke bare med å svare rett, men også med den korte responstiden og trofastheten som vises. Vi må nok en gang takke alle som viser interesse!

Lørdag var stallen godt representert i Trondheim med to hester i V75. Nume Vinn travet i andresporet hele veien og måtte tråkke alene ute i sporene siste 500 meter. Hesten viste råbra skalle ved å kjempe helt inn til andreplass verdt 25.000 kroner. Cato eier selv og var godt fornøyd med innsatsen på en krevende bane.
I K.N. Stensruds Æresløp hadde vi med Eirik Djuve-eide Mymanyyouare (bildet). Han løste rett til tet, men fikk umiddelbart over seg Special Envoy. En 12-åpning på en bane som var 3-4 sekunder for treg for dagen, satt i beina ned det lange Leangen-oppløpet. Tatt forholdene og trykken i betrakning gir vi Mymanyyouare godkjent tross «kun» femteplass og 8000 kroner.

Over til julekalenderen. Nok en gang mottok vi mange riktige svar, og per nå er det 8-9 stykker som stiller med full pott etter tre runder.
Riktig svar på luke 3 var 5.plass.
Og trekningen som Cato og Thomas foretok i bilen på veien hjem til Mysen, viste at Christina A. Hande er vinneren av en t-skjorte.
På grunn av dårlige forhold har trekningene i bilen fredag og lørdag ikke blitt filmet. Vi lover å komme tilbake med bevismateriale på luke 4 søndag kveld!

goranantonsenSå over til oppgaven: Hvilken hest tok Gøran Antonsen sin første trenerseier med?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.