Nyheter 23. desember 2016

Julekalender: Luke 24

lioneltskjorterStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Alt har en ende. Så også Stall Antonsen sin julekalender. Responsen har vært over all forventning helt fra første dag, og kunnskapsnivået har vært imponerende høyt. Vi valgte å sette et relativt tøft krav om minst 15 rett for å være med i kampen om førstepremien, da den har en verdi på hele 10.000 kroner. Derfor var det ekstra imponerende at såpass mange gikk helt til mål. Fullstendig sammenlagtliste vil publiseres på Facebook i morgen, men vi kan røpe at flere har over 15 rett.

T-skjortene har gått som varmt hvetebrød og blitt fordelt over hele landet, samt en til Danmark(!). Om interessen er stor nok vil vi tilby Lionel t-skjorter for en billig penge opp mot Prix d’Amerique siste helga i januar. Forhåpentligvis kan vi mønstre en stor fanskare i Paris ikledd den blå skjorta.

Vinner av luke 23 ble en som er godt kjent i Paris, nemlig Rune Vidar Nordum – eier av hedershesten Rocky Winner. Vi håper å se deg ikledd i Lionel t-skjorta på nyåret! Riktig svar var «Årets idrettsnavn i Indre Østfold».

Luke 24: Hvem har stått for produksjonen av julekalenderen på stall-antonsen.no?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.


Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.