Nyheter 22. desember 2016

Julekalender: Luke 23

erikunaaslionelStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Torsdag har vært en rolig dag for stallen. Startlistene for årets siste løp har kommet, og vi må innse at det bare ble dårlige spor. Lille nyttårsaften starter Walentino fra spor 11, mens på nyttårsaften trakk Lady Zagara spor 9, Aharddaysnight spor 8 og Larger Then Life spor 10. Heldigvis fikk Mymanyyouare spor 5 på Momarken tirsdag neste uke, hvis ikke hadde det vært helsvart!

Av stallnytt kan vi fortelle at Zippo i dag tidlig forlot oss. Vi ønsker eier Per Kristian Ranum masse lykke til videre. Inn i boksen flyttet U.S Snowflake, som en tid har vært borte for behandling av kraftig magesår og operasjon av en benbit. Vi ser frem til å kunne begynne å trene den lekre hoppa igjen på nyåret. King Of Friday ble tidligere i uken leid ut til Hege Kristin Høyland i Bergen på grunn av et finere løpstilbud. Går alt etter planen starter han allerede neste torsdag.

Vinner av luke 22 ble Kjetil Igletjern. Han var en av mange som visste at Cato holdt på å vinne landschampionatet i 2000, men at han til slutt måtte gi tapt for Asbjørn Mehla. Gratulerer med Lionel t-skjorte!

Luke 23: Kjetil Igletjern var ordførerkandidat for Arbeiderpartiet ved valget i 2011. Høyres kandidat Erik Unaas (bildet) vant som kjent valget, og tidligere i år delte ordføreren ut en gjev pris til Lionel. Hvilken pris var det snakk om?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter


Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.