Nyheter 20. desember 2016

Julekalender: Luke 21

sofiaaneicatoStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

«Best når det gjelder» er noe som kjennetegner de aller beste utøverne. 25 år gamle Sofia Adolfsson, montechampion i Sverige i 2016 med en seiersprosent på 30 og 12 pinner ned til neste rytter, tok den lange turen fra Örebro for å ri to hester for oss tirsdag kveld. Prøveløp kl.18:00 og V5-5 kl.21:12. Det står det virkelig respekt av. Tusen takk for super service, Sofia!

Det innledet dårlig med en Larger Then Life som var alt for godtgående i prøveløpet. Han løp ut i galopp tre ganger på svingene og ble disket. Det er en spesiell herremann som liker å tøffe seg alene, men absolutt ikke vil ta i når han får kamp. Vi tar nye tak!

I kveldens siste løp skulle Thomas oppleve en av sine største dager som hesteeier. Kristine Kvasnes red offensivt med Emil, som han eier med mamma Bente, men Emil kunne ikke stå imot søster Ånei (begge e.Polar Fortuna) som ble ridd sparsomt og speedet inn til enkel seier med Sofia Adolfsson på ryggen. Dermed var Stall Antonsen sin 21 trenerseier for året et faktum.

I V65-1 kjørte Cato et flott løp med Eirik Djuve sin Noir Sun. Han sendte frem utvendig leder da det ble dempet, og hesten svarte med å nok en gang kjempe heroisk til andreplassen. Gledelig var det at hesten fungerte mye bedre i travet etter at han ble skodd om. Denne gleder vi oss til å jobbe videre med! Øvrig kan det nevnes at Cato tok en fin seier med Norvelous Fairytale, trent og eid av Anne Lina S. Garseg. Gratulerer til henne!

Vinner av luke 20 ble Elise Alfredsen. Hun visste at Gøran har vunnet syv løp i Sverige. To av disse ble tatt for Robert Bergh. Gratulerer med Lionel t-skjorte!

Luke 22: Thomas liker å holde seg litt i bakgrunnen, men han har faktisk kjørt løp. Hvilken hest tok han lisensen med?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter


Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.