Nyheter 19. desember 2016

Julekalender: Luke 20

goranvinnermednumevinnStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Bak en luke lurer det ofte overraskelser. Det var ikke tilfellet da Gøran målte inn seieren med Nume Vinn på Färjestad mandag kveld. Med 35.000 glade laken inn til eier Cato blir det nok harde julegaver til unga i år!  SE: Løpet i reprise.
– Vi har litt å jobbe med. Får vi gjort det tror jeg vi får en veldig fin hest. Inn mot siste sving begynte jeg å gå mot seremoniplass, for da skjønte jeg at det gikk veien. Han er veldig travsikker og fin. Det var veldig moro at Gøran kunne vinne, for han er veldig flink til å trene og kjøre. Han har ikke kjørt så mye som han bør, men nå maset jeg på han og nå skal han få kjøre de hestene jeg bestemmer over, sa en stolt Cato etter seieren.
Underveis så det imidlertid alt annet enn stabilt ut. Nume Vinn tapte mye fra start og fikk aldri utnyttet at han stod 20 meter foran. I stedet måtte han hente 20 meter på Løpeld – som han hadde 40 meter forsprang på i utgangspunktet.
– Jeg var bekymret over hvor vi satt etter 5-600 meter. Jeg stolte på at Nume Vinn var sterk nok og at vi skulle ta dem til slutt. Det var seiersgivende at distansen var 2600 meter, men han er egentlig 60 meter bedre når vi får dratt av fremskoa, supplerte Gøran.

Vinner av luke 19 ble Trine Austevoll. Hun visste at hesten vi skulle frem til var Rive Rodin, og at broren er Odins Kjempe. Gratulerer med Lionel t-skjorte!

Luke 20: Gøran tok årets tredje seier over grensa. Hvor mange løp har han totalt vunnet i Sverige?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter


Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.