Nyheter 1. desember 2016

Julekalender: Luke 2


lioneltskjorterStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no. Responsen på den første luken var overveldende!

Vi må innrømme at vi var litt usikre på responsen vi kom til å få på julekalenderen. Derfor gikk vi «billig» ut i håp om at i alle fall 10-15 ønsket å være med. Det gikk ikke mange minuttene over midnatt før mailboksen og telefonen til Thomas var full av svar. Det er bare å sende en stor takk til alle som svarte på den første luken! Vi tar det som et tegn på at dette er et tiltak folk setter pris på, og spesielt gledelig er det at hele trav-Norge er representert.

Det enkle svaret på Luke 1 var selvfølgelig Greis Vinn. Og vinneren som blir trukket ut av Thomas i videoen under er ingen ringere enn reporter på Forus Travbane, Oddbjørn Nissemann Rege. Gratulerer!


Luke 2:
Gøran vinner med Eck Chili Pepper, foran Cato og Rebella Mariella. Hvem trente Eck Chili Pepper her? Hint: Er profftrener i dag.

Hvordan avgi svar: Send mail til  stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.