Nyheter 15. desember 2016

Julekalender: Luke 16

stallenStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Torsdag fulgte Lady Zagara opp en uke som resultatmessig må sies å være under pari. Denne gangen ble det ikke tet, og dermed måtte Cato bakke sist. Hoppa fulgte med det brukbare feltet inn, men var aldri i nærheten av å ta seg forbi noen konkurrenter. Det skal tillegges at dette er første gangen Lady Zagara ikke får penger i feilfritt løp på 12 forsøk. Vi trener på og satser på at den ellers så flinke hoppa til Normann Hansen er «tilbake i penga» i sin neste start!

I luke 15 skulle vi frem til hvilken hest Cato var avbildet med. Riktig svar var Marine Svarten. En som visste det var den dyktige travtreneren fra Gran på Hadeland, Andreas Opheim. Gratulerer med Lionel t-skjorte!

Luke 16: Cato har vunnet så mange storløp at han må frem med kuleramma. Gøran på sin side kan foreløpig telle på fingrene. Hvilket løp er det største Gøran har vunnet som kusk og trener?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.