Nyheter 14. desember 2016

Julekalender: Luke 15

Stall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Onsdag imponerte Lucille Bourbon voldsomt da hun vant fra dødens på Bjerke. Frode Hamre og hans team har gjort en flott jobb med denne. Vi har lillesøster Lily Bourbon til salgs i ti andeler, en veldig spennende hest som allerede nå viser fin fremgang i trening. Ta kontakt med Gøran eller Thomas ved interesse!

Stallhesten B.B.S. Pelleshan startet senere på kvelden etter en lengre pause, men endte opp med å bli frakjørt ned oppløpet mot gode hester. Med løpet i kroppen er det bare å ta nye tak.

Cato har vært med både opp- og nedturer. Seieren med Auro News i NM for varmblodshester i 2008 er definitivt en av de store oppturene. Heidi Werner ble trukket ut som vinner av luke 14.

Luke 15: Hvilken hest kusker Cato på bildet ovenfor? Tips: Vant 31 løp og tjente 1,5 millioner kroner.

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.