Nyheter 13. desember 2016

Julekalender: Luke 14

selfienumevinnStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

I gårsdagens luke fortalte vi at stallen hadde fem seire på hjemmebane i år. Det er feil! For i kveld slo Cato til med en styring som i glansdagene (han vil nok hevde at han er i glansdagene enda!?), da han trykket seg til tet runden fra mål med Ånei. Etterpå gjorde hoppa resten av jobben selv og løp inn til årets tredje seier, samt 18.000 kroner. Fine julekroner til eier Thomas Antonsen der altså!
Harde pakker kan det også ha blitt for dem som leste Luke 13 eller kuskekommentarene øverst på siden. Cato varslet nemlig for 14-oddseren.

Zippo startet i travritt i løpet etter, men til tross for ny skoning og en positiv prøvestart var det raskt tilbake til gamle synder; Galopp i første sving. Nye tak.

Ellers fra dagen kan det nevnes at Gøran og Kjell Arne fikk hele forsiden på Smaalenenes Avis. Les saken her.

Vi trodde at luke 13 vill by på utfordringer for mange. Selv om det viste seg å være rett, svarte hele ni stykker riktig. Cato Antonsen har åtte trenerchampionater på Momarken; 1987, 1998, 1999, 2000, 2004, 2005, 2006 og 2008. Vinneren denne gangen ble Mette Fløttum. Gratulerer!

Luke 14: Stall Antonsen har vunnet Norgesmesterskapet for varmblodshester. Hva heter hesten som stod for den bragden?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.