Nyheter 12. desember 2016

Julekalender: Luke 13

img_5986
Stall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Ny uke, nye muligheter. Gøran var seint hjemme etter søndagens jubelaften i Paris, men tidlig oppe for å kjøre med stallens unghester. Alt virket fint i rolig fart og vi må medgi at det kommende året blir veldig spennende. Før den tid gjenstår det noen løpsdager med hestene som er gamle nok til å starte i løp.

Tirsdag har vi Ånei og Zippo til start på Momarken. Førstnevnte skal regnes som en gardering i et for henne fint løp, mens sistnevnte må vise at han kan oppføre seg før vi kan ha tro på noe annet enn feilfritt og premie.

Onsdag skal B.B.S. Pelleshan ut fra et fint spor på favorittdistansen. Med lang pause og raske hester innvendig, er vi fornøyd om hesten går et fint løp og får med seg penger.

Torsdag starter Lady Zagara i lunsjen på Bjerke. Hun er rask fra start, men enn så lenge ønskes ryggløp for å bygge henne sterkere. Møter noen brukbare og Lady Zagara er først og fremst trippelaktuell, selv om hun viser fin fremgang.

Joakim Nilsen ble trukket ut som vinner av luke 12, etter at han visste at Gøran lærte travets ABC hos Robert Bergh.

Luke 13: På grunn av få starthester har det kun blitt fem stallseiere på hjemmebanen Momarken i år. Men hvor mange trenerchampionater har Cato på banen?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.