Nyheter 11. desember 2016

Julekalender: Luke 12

gorantommeloppStall Antonsen har gleden av å presentere årets julekalender! Hver dag frem til 24 desember dukker det opp en ny luke på stall-antonsen.no.

Søndag kvalifiserte Lionel seg til Prix d’Amerique gjennom andreplassen i Prix de Bourbonnais. En tung byrde falt fra skuldrene til alle i Stall Antonsen, og da spesielt Gøran og Kjell Arne som for kun noen måneder siden opplevde alle hesteeieres mareritt. I den anledning må vi sende en spesiell takk til Daniel Redén og Kirsi Manninen for all hjelp, og ikke minst for jobben som har blitt gjort med Lionel fra første dag på Grosbois. Matthieu Abrivard fortjener også ros, som i sin andre start bak Lionel, turte å friste ham fra start og vant en god posisjon. En stor takk fortjener samtidig alle som har tatt seg tid til å gratulere Lionel, Gøran og Kjell Arne. Dere skal vite at hver eneste melding settes stor pris på!

Svar på luke 11 var at Lionel ble nummer to i Prix de Bourbonnais. Flere tippet det, men til slutt ble Michelle Johnsrud trukket ut som vinner. Gratulerer med en lekker Lionel t-skjorte!

Luke 12: Gøran innledet for noen måneder siden et lærerikt samarbeid med Daniel Redén. Men det var hos en annen svensk stortrener at han lærte travets ABC. Hvilken trener skal vi frem til?

Hvordan avgi svar: Send mail til stall-antonsen@live.no, eller SMS til Thomas Antonsen på +47 97015157. HUSK: Oppgi fullt navn slik at vi kan holde styr på hvem som til slutt har flest rett.

Den gjeveste premien er en gratis andel i åringshoppa Lily Bourbon, til en verdi av 10.000 kroner! For å gå til topps må man ha flest riktige svar sammenlagt (les mer under regler). Skulle man stå fast på en luke, er det ikke verre enn at man prøver dagen etter; for hver dag trekkes det en vinner av Lionel t-sjorta med lukenummeret printet på. Dermed blir hver skjorte helt unik.

lioneltskjorter

Regler:
– For å være med i kampen om førstepremien må man ha minst 15 av 24 riktige svar. Den med flest rett stikker av med premien.

– Vinneren av premien til en verdi av 10.000 kroner, forplikter seg til å betale månedsavgiften på 1000 kroner fra og med januar. Det er lov å si i fra seg premien.

– Hver dag trekkes en dagsvinner som stikker av med en Lionel t-skjorte. For å motta premien må man møte opp på stallen til Gøran Antonsen, Søndre Brandsrud gård før 17:00 på hverdagene. Om det ikke lar seg gjøre er det mulig å gjøre personlig avtale om overlevering.