Nyheter 17. november 2016

Flott andreplass på Bjerke

ladyzagara
Etter en skrøpelig innledning på uken tok Gøran selv ansvar og sørget for en fin andreplass til Lady Zagara i lunsjtravet på Bjerke torsdag.

Hoppa til Normann Hansen fra Askim hadde trent forbedret før torsdagens start og utnyttet starthurtigheten til å prikke teten. Gøran valgte å slippe til feltets beste hest Gary Above, og sørget med det for en fin opplevelse for Lady Zagara. Åpningen kom som bestilt inn på oppløpet, men tempoet underveis gjorde at Lady Zagara ikke kunne ta seg forbi gode Gary Above til slutt.


Lady Zagara travet 19,8a/2100 meter etter å ha avsluttet 1.13,8/s500 meter. Vi er meget fornøyd med innsatsen og ser etter nye løp i bulletinen.

Siste jobb før V75


Gøran startet dagen med å kjøre det siste hurtigjobbet med Walentino før lørdagens V75 på Bjerke. Over 2400 meter travet han 1.35 på en fin måte, og alt tyder på at formen sitter i. Her blir det ladding fra start og bakoversveis for svenskene lørdag!

Startlisten klar
I dag ble søndagens startliste til Prix de Bretagne klar. Flere av de beste hestene er borte fra løpet, men motstanden er fortsatt meget bra. Vi er spent før comebacket til Lionel og legger på ingen måte lista så høyt at vi forventer seier. Lionel skal startes i gang og kommer ut med sko.

startfeltprixdebretagne