Løpsrapporter / Nyheter 20. november 2016

Endelig er vi i gang!

lionelvincennes-20-11-16 Søndag gjorde Lionel comeback i Prix de Bretagne. Selv om det ikke ble premie var inntrykket over all forventning!

– Dette var skikkelig moro! Matthieu Abrivard viste seg å være en perfekt kusk for Lionel. Han gjorde som vi ble enige om, og hesten så fantastisk fin ut. Lionel kom fulltanket i mål, var rett og fin og var nede i hvilepuls umiddelbart etter løpet. Så fin har Lionel aldri vært med sko på alle fire, sier en godt fornøyd Gøran Antonsen etter løpet.

Neste oppgave for Lionel blir den andre av fire kval til Prix d’Amerique, Prix du Bourbonnais 11. desember.
– Der kommer vi til å knalle til!, er Gørans beskjed til konkurrentene. Etter inntrykket Lionel etterlot seg i dag blir vi ikke overrasket om han stiller som en av favorittene i løpet med rundt 540.000 kroner i førstepremie.

Tro til planen – felt av været
Stallen hadde også to hester til start på Bjerkebanen i går. Mymanyyouare viste at formen sitter i ved å levere et flott løp til fjerde etter å ha måtte dra tredjesporet sisterunden i stayerløpet.
Hva gjaldt Walentino i V75-2 så han dunderfin ut til det gjenstod en sving. Da var det stopp.
– Jeg holdt meg til planen ved å kjøre til tet og sitte der. Da vi fikk dempet en 500 meter så jeg lyst på det, men inn i siste sving ble hesten pinne stiv på fire steg. Så stiv at han nesten løp på seg krysslammelse. Grunnen var at regnet bøttet ned ti minutter før start og pakket banen. Dermed fikk ikke en skoløs Walentino festet han behøvde for å fullføre helt inn. Hadde vi kjørt med aluminium med små pigger kan jeg garantere at vi hadde vært på trippelen, forklarer Gøran.