Nyheter 15. oktober 2018

Borte bra..

Nå har vi nok ikke helt landet etter sølvet på Yonkers, men vi kan i hvert fall si at det smakte (godt). Lionel slutter aldri å imponere. FOR EN HEST!
Hele opplevelsen rundt løpet var noe helt spesielt. Amerikanerne vet hvordan de skal lage show, samtidig som de imponerer gjestene sine. Tusen takk til super-oppasseren Pär, Daniel, VM-arrangøren og ikke minst LIONEL.

Hjemme fikset Tripsson en sikker seier på Bjerke onsdag kveld. Gratulerer til eierne Guttene fra Bergen, Cato og oppasser Torunn. Sistnevnte gjør en utrolig god jobb med hingsten.

Ansattsiden vår er oppdatert.

Denne uken blir både morsom og hektisk. Alle hestene skal trenes, flere skal gå hurtig og det er løp onsdag, fredag og lørdag.
Torsdag besøker Gøran Jackpot Mysen i Jernbanegata. Her snakker vi om våre V75-sjanser lørdag (tre stykk totalt), og setter opp spill med brodd i! Håper vi ser traventusiaster fra 18-tiden der. Vel møtt!.

Husk Oktoberfest lørdag!
I tillegg ønsker vi hesteeierne våre velkommen til OKTOBERFEST på kvelden førstkommende lørdag (etter V75-kjøringen på Momarken). Det blir matservering og drikke. Festen blir utendørs, så kle dere godt (vi blir under tak). Er det andre traventusiaster som ønsker å komme for å feire Lionel sammen med oss, er også dere velkomne, men gi oss gjerne et lite «pip» i forkant, så vi har nok mat og drikke til alle. :) VELKOMMEN!

Lionel rett etter løpet på Yonkers

Tripsson seiret på Bjerke

Dreamteam