Andelshest: Solveig Salt

Solveig Salt hodeVi har gleden av å presentere et nytt spennende talent som andelshest hos Gøran Antonsen!

Ett år gamle SOLVEIG SALT er datter av velavlende Broadway Hall, som kan vise til avkom som Thai Broadway, Cool Keeper og Bruno Di Quattro.

SOLVEIG SALT er ei meget flott åringshoppe med lett og effektivt trav. Med en tiltalene stamme tyder alt på at hun har de kvalitetene som skal til for å bli en solid traver. Hun har gått i flokk på utegang og sommerbeite. Solveig Salt er ei tillitsfull dame, som står fint på beina og er rønget fri for beinbiter.

Gøran Antonsen beskriver selv hesten slik:
– Solveig Salt fikk jeg muligheten til å kjøpe etter Forusaksjonen da det ikke kom et tilfredstillende bud. Hadde jeg selv vært på plass på Forus, hadde jeg mest sannsynlig ropt henne inn selv. For hesten er ekstiørmessig perfekt og har stammen i orden. Jeg gleder meg stort til å jobbe med denne hesten, og håper at nye hesteeiere vil være med på laget. For en liten penge kommer vi til å ha mye moro sammen!

Som andelseier hos Stall Antonsen får man kontinuerlig oppdatering, og man kan komme til stallen Søndre Brandsrud for å prøvekjøre og hilse på når det måtte passe. Vi legger opp til sosiale aktiviteter gjennom hele året.

Far:
Broadway-H2_popupimage

BROADWAY HALL
9 starter 9-0-0
USD 562.921 kroner

Far Broadway Hall var tidlig utviklet og kammet hjem alle sine ni løp i karrieren.
Følgende kan man lese om avlshingsten på stallsalt.no
Både Broadway Hall sine sønner og døtre leverer topp resultater. De beste så langt er Hambeltonian-vinneren og avlshingsten Broadway Bahn (3) 10,2a/USD 1,5 mill (Kåret til årets 3-årige hingst i USA), Broadway Schooner USD 885 933 (Hambeltonian Oaks-vinner og «Årets 3-årige hoppe») og helsøster Cooler Schooner USD 154 984, verdensrekordsetter 1,09,4a, 2 åringer uansett kjønn, Breeders Crown-vinner Pilgrims Taj USD 996 748, Action Broadway USD 1,1 mill (årets eldre travhoppe 2011), Frau Blucher (verdensrekord). Thai Broadway 1,10,1a/SEK 5,1 mill (annen i Grand Prix de I`UET som 4 åring og Breeder`s Crown), Thai Investment 1,11,0a / 1 mill, Mermaid Ås 1,10,5a/SEK 3,5 mill, Broadway Legs 1,10,9a/ 2,2 mill (Banerekord Jarlsberg) og råsterke Bruno du Quattro 1,11,3a/1,9 mill er andre topptravere i Europa. Broadway Hall har fire avkom f. 2014 i Norge, tre har allerede startet. Robin GT ble tredje i HP Tholfsens Minneløp på sterke 14,3a og Norges kanskje fortiden beste 3 års hoppe Thai Sarahya som har 3 seire på 5 starter alle på 1,15 over 2100 meter.

Mor:

Princess Salt

PRINCESS SALT
31 starter 1-2-3
73.498 kroner

Følgende kan vi lese om morsslaget på stallsalt.no
Princess Salt er ei toppstammet hoppe etter verdens kanskje beste morfar, elitehingsten Pine Chip. Morstammen er av det blåblodige slaget som stammer tilbake til legendariske Lady Ann Reed, en av de beste hoppelinjene i USA. Det florerer av topptravere fra denne linjen med Peacefull Way USD 3,25 mill  rek. 1,09,5a, Toss Out SEk 12,5 mill/1,10,8a, S.J`s Caviar, Supergill, Steinlager, Russel November og Chipmate mfl…. stammer fra denne hoppelinjen.

Mor til Princess Salt er Real Princess, som vant 2-årsfinalen på Bjerke på ny norgesrekord 1,18 og vant Norsk Hoppekriteriet i 2003. Princess Salt var selv lovende som unghest og en naturtraver, dessverre slet hun med diverse problemer og levde ikke opp til de høye forventningene i løpsbanen. Forhåpentligvis tar hun det igjen i avlsboksen. Hennes førstefødte er 2 år.  Broadway Hall er brukt på Princess Salt 4 år på rad fordi denne kombinasjonen er identisk med blodlinjene til Broadway Schooner og Cooler Schooner, så utgangspunktet for en topptraver er de aller beste.

Økonomi

SOLVEIG SALT selges i ti andeler a’ 10 000 kroner. Ønsker man flere andeler, er det ikke noe problem.

Alle kostnader er dekket frem til 1. november. Deretter er det beregnet månedskostnad på 1000 kroner inklusiv moms. Dette inkluderer alt utenom eventuelle veterinærkostnader, skoning og transport til løp.

Meld din interesse til Gøran Antonsen på 97015118 , eller Thomas Antonsen på +47 97015157.

På kveldstid setter vi pris på at SMS eller en mail til stall-antonsen@live.no benyttes.

SolveigSalt
Solveig Salt