Nyheter 2. november 2016

Bli hesteeier for 900kr i måneden!

alonsoborka
Stall Antonsen har som mål å tilby unghester i prisklassen der «mannen i gata» har råd til å være med og oppleve de store løpene. Onsdag slapp vi vår første andelshest. For kun 900 kr i måneden kan du eie klasseløpshåpet Alonso Borka.

ALONSO BORKA (e. Bork Odin og Ekeli Jenta) er ei hoppe med mye tæl i. Hun har hele veien trent med stallens beste kaldblodshester, og er derfor å regne som tidlig utviklet. Hun gjennomførte mønstringsløpene sine på eksemplarisk vis i sommer på tidene 1.52,3 og 1.50,9. Noen måneder senere har hun senket seg til å kunne gå 1.45.

Les mer om tilbudet, og finn kontaktinfo her.

Opptur for King’en og Thomas!kingoffridaybjerke
Onsdag kveld tok Cato og Thomas turen til Bjerkebanen for å starte familiehesten King Of Friday. Etter litt pause var det usikkerhet rundt formen, men åtteåringen viste at det ikke var noe feil med den.
Etter en fin reise i utvendig par, og noe trafikktrøbbel på oppløpet, fullførte King Of Friday med flott fart og bra spenst til sjetteplass og den siste premien på tiden 1.14,4a/2100.
– Jeg er godt fornøyd med prestasjonen til hesten. Ned oppløpet fikk vi ikke kjørt for fullt, og hestene på innerspor fikk åpning og snappet noen av de bedre premiene King Of Friday kunne ha fått. Han trengte helt klart løpet, men slik han tok det bør han bli livsfarlig neste gang!, sier en strålende fornøyd Cato Antonsen.

På gården har det vært full aktivitet i hele dag. Gøran var tidlig i gang og merket utover dagen at han var sliten etter et hektisk døgn i to land. Han bet tenna sammen og kom i mål takket være god hjelp fra Stine og Tormod, og fullførte med stil med sprangtrening med kona Elin. Imponerende!

Dagens banejobb:
1.30/2400: Lady Zagara, JJ Jazz, Enchantress Face
1.35/3000: Pique, Destroyer, Cocktail’s Hangover
1.50/3000: Rive Rodin, Hugo Beck, Alonso Borka