Nyheter 17. desember 2018

Bildebonanza

Vi er glad i å ta bilder av hestene våre, og helt nederst her er de fleste avbildet. :)

Vi har hatt få starthester den siste tiden, flere har hatt en liten førjulsferie fra løp, mens noen har vært litt småforkjølet, men nå er vi på gang igjen. Denne uka starter Lily Bourbon, Always A Star, Tripsson og Lionel. Lily skal ut på Bjerke førstkommende onsdag. Fra spor 6/2100m mot sterke konkurrenter prøver vi på et ryggløp med full fart til slutt. Lionel starter fra samme spor på lørdag (Mantorp). På grunn av skotvangen i Sverige må Lionel gå med sko for første gang siden januar, dette skal normalt sett ikke ha noe å si, så vi har seiersambisjoner. Det er alltid stas å starte med stjernen vår, så dette er en god start på jula. Mens Gøran kusker på Mantorp drar Cato til Drammen med Tripsson og Always A Star, sistnevnte også fra spor 6(!). Always er ikke så startrask som de andre, men han går på styrken sin. Mot gode konkurrenter er vi fornøyde om han blir 4.-5. i et V75-løp. Tripsson starter på 20 meter tillegg, men har slått konkurrentene tidligere. Hingsten er fortsatt formsterk, og med litt flyt underveis har vi seierstro.

I dag startet vi uka med bakkeintervaller. Frozen Sun, Always A Star, Coktail Gun, Pique, Joe Comet, Solveig Salt, Chuck Yeager, J.J. Online, Destroyer, Wheelie, Hefner, Camorra og Coktail’s Hangover måtte alle jobbe i bakkene. Merkulov har gått mosjonstur, mens alle åringene har gått 6 km.

Vi har en nykommer på stallen, den store og flotte åringen Umokan G.M. Vi ønsker både han og eier Alice Eriksen velkommen til oss! I dag har Umokan jogget en tur i løypene med vogn.

Hefner

Coktail’s Hangover

Bjørn Bork

Pique

Hugo Bäck

Lily Bourbon

Nykommeren, Umokan

Merkulov i løypene i dag

Pålly Tulla

Tripsson

Caldera

 

Merkulov

Vesle Tora

Dig Deeper

Camorra

J.J. Online (aka Jørgen)

Always A Star

Solveig Salt