Nyheter 6. februar 2019

2019, så langt..

Mye har skjedd på en drøy måned, og her kommer en kort oppsummering..

På stallen har vi hatt fire seiere i januar, hvor to var V75-seiere. Rive Rodin innledet året med den første seieren, Lily Bourbon viste styrke på Momarken og tok årets andre, Destroyer klinket til med seier på Bjerke og Tripsson avsluttet januar på beste måte – med seier i Troll Jahns Æresløp på Leangen. Hurra for flinke hester, kusker og oppassere!

I tillegg kan vi skryte mer av Destroyer som fikk en fin andreplass tidlig i januar, Rive Rodin som fikk tredjeplass på Bjerke 24. januar og ikke minst Frozen Sun som har tatt to sterke tredjeplasser i tøft selskap, og viser at det bor mye i han. I går på Momarken ble Pique slått på målstreken etter et tøft løp, og fikk en strålende tredjeplass for jobben. Med stadige trippelplasseringer på stallen er det helt greit å kjøre hest om dagen, selv i kalde og snøfylte januarmåned. :)

Prix d’Amerique er kjørt, og Lionel kommer (endelig) hjem igjen! Dette skjer allerede denne uken, og vi gleder oss stort. Nå skal stjerna vår fokusere på damer og avl.
«Vi kommer til å samarbeide med Ole-Jørgen Jørgentvedt som har en EU-godkjent hingstestasjon. Det gjør at alle som vil bruke ham, i alle land, kan gjøre det. Det føles riktig nå og jeg håper at mange vil benytte seg av denne fantastiske hesten, det har han fortjent» sa Gøran Antonsen til TGN forrige uke.

Mer info om Lionel som avlshingst kommer snart..

Lionel kommer hjem igjen

 

Dreamteam: Cato, Torunn og Tripsson

Dillon K.W. debuterer for oss i morgen på Bjerke. Kjøres i rygg etter lang pause..

 

Destroyer kan skryte av en 2. plass og en 1. plass så langt i år. Denne herremannen liker best å trene dressur

Pique viser gode takter om dagen

 

Rive Rodin tar årets første. Oppasseren, Nora, er alltid på plass

Lily Bourbon klinket til med seier

Salte Odin står og drømmer om Kriteriet ;)

Frozen Sun med to 3. plasser i år