Løpsrapporter / Nyheter 28. november 2016

Cato lurte oss, igjen!

  1. largerthenlifeCato tok turen til Skien med to hester mandag kveld og returnerte med en fin andreplass.

Først en liten digresjon tilbake til Folkehestauksjonen: Uten tilstrekkelig med eiere hadde Gøran lukket igjen hengeren, spent fast vogna til Walentino og gjort seg klar til å forlate Bjerke uten Larger Then Life (bildet). Budene begynte å renne inn og prisen stige. Da auksjonarius Kurt Hella etterlyste et siste bud, gikk lanken opp til høyre i salen. Larger Then Life ble til slutt solgt for 45.000 kroner, og Gøran var klar til å levere fra seg hesten til sin nye eier. Hvem dukket opp nede på banen? Jo, hvem andre enn Cato!? Den luringen.

Debuten for sin nye eier gikk veldig fint. Gøran hadde passet på å beholde toppformen på gampen, og dermed var det bare for Cato å holde Larger Then Life i gang rundt den 800 meter lange ovalen. En stund så de ut som vinnere, men over oppløpet ble «Larger» og Cato speedet ned av en god Divided Dream.
– Jeg er veldig fornøyd med innsatsen til Larger Then Life. Han viste at formen sitter i og at vi kan fortsette å starte utover vinteren, sier en glad Gøran.

Larger Then Life fikk 9000 kroner for å trave 1.17,6/2500 meter. Neste oppgave blir montèprøveløp på Momarken neste uke.

Like bra gikk det ikke for familiehesten Ånei. Rytter Hege Kristin Høyland klarte ikke å holde hoppa i trav mer enn en halv runde, og etterpå var det umulig å få hesten i trav. Nye tak!

To i V75 til helgen
Mens Gøran, Tormod og Stine jobber dag inn og dag ut for å ha 2-åringene i topp stand til neste år, tar Cato seg av løpskjøringen. Lørdag reiser han til Trondheim for å starte nyinnkjøpte Nume Vinn – som debuterte med seier for oss. Oppgaven ser veldig interessant ut fra femtespor bak bilen. Med på transporten er alltids så solide Mymanyyouare. I absolutt toppform møter han på skarpskodd konkurranse i K.N. Stensruds Æresløp.
Vi kommer tilbake med trenerkommenterer på hvordan hestene har trent opp mot start, oppgaven på papiret og utstyr senere i uken.

Julekalender!
Torsdag går vi inn i en tid som er sår for noen, og hyggelig for andre. I den anledning vil Stall Antonsen avholde julekalender med en ny luke hver dag frem til julaften. Førstepremien har en verdi på 10.000 kroner! I tillegg vil hver rundevinner, som blir trukket, få en fin premie.